06.03.2020

Poseta lekaru

Čest je slučaj da ljudi sa inkontinencijom zanemaruju svoj problem, ili im je toliko neugodno, da to čuvaju u tajnosti i nikad ne otkrivaju lekaru ili rođacima. Važno je znati da odlaganjem odlaska lekaru rizikujete da se stanje inkontinencije pogorša. Ne odlažite posetu lekaru.

Nije lako prevazići sramotu, stoga se prethodno pripremite za posetu:

Koja pitanja možete očekivati od lekara:

Nakon razgovora lekar vas može uputiti urologu. Teško je postaviti dijagnozu samo na osnovu simptoma, tako da ćete verovatno morati da uradite specijalističke testove, uradite analizu urina i da se podvrgnete drugom pregledu, rezultati ovih testova mogu pomoći doktoru da odabere pravi tretman. Pripremite se za fizički pregled (urološki / ginekološki pregled).

 

 

Trudnoća i materinstvo

Trudnoća i materinstvo

Trudnoća i materinstvo su divni, ali osim svojih očiglednih prednosti imaju i nekoliko nedostataka.Urinarna inkontinencija je jedan od njih – javlja se kod čak 30% trudnica.

više
Praktični saveti

Praktični saveti

Najbolji način za rešavanje inkontinencije je korak po korak.

više

Širok asortiman upijajućih proizvoda za ljude kojima je potrebna pouzdana zaštita.

pogledajte proizvode

ODABERITE PROIZVOD ZA SVOJE POTREBE

Dobro odabran proizvod podrazumeva udobnost pacijenta i manji rizik od ozbiljnih dekubitusa, kao i manje posla za negovatelja. Odaberite proizvod uz našu pomoć.

ODABERITE PROIZVOD ZA SVOJE POTREBE

Odaberite pravu veličinu

Odabir prave veličine proizvoda je veoma važan. Pronalaženje odgovarajuće veličine je ključno pitanje za udobnost korisnika. U tu svrhu isprobajte alat koji olakšava odabir veličine.

Odaberite pravu veličinu